Spiller henner1 postede et indlæg den 03/02 07:09 på MadWin Forum: forbindelsen er ikke helt sikker . Besvar ham på MadWin og udveksle med andre spillere

Sirocco Scratch Ticket
Antal resterende billetter:2986 / 3000
Tjen DKK 7 400
opdage
Oplev velsmagende junkfood
Lækker junkfood
opdage
Oplev Catch A Prize Jackpot
Loot Game Catch A Prize Jackpot
Tjen en Renoveret Iphone 12 Pro 256 GB i Graphite Color
opdage
Bon Filon Scratch Ticket
Antal resterende billetter:1471 / 3500
Tjen DKK 1 500
opdage
Scratch Ticket Tutti Frutti
Antal resterende billetter:9600 / 9600
Tjen DKK 750
opdage

emne:  forbindelsen er ikke helt sikker
henner1
03/02/2021 07:09:32

Hej,

Dette er beskeden, der vises hver gang jeg åbner MadWin (ikke på ZooValley eller wonders):


Din forbindelse er ikke helt sikker
Dette websteds forældede sikkerhedskonfiguration kan afsløre dine oplysninger, såsom adgangskoder, beskeder eller Spilkredit , når de overføres til det.
NET::ERR_SSL_OBSOLETE_VERSION
Forbindelsen, der blev brugt til at indlæse dette websted, gjorde det ved hjælp af TLS 1.0 eller TLS 1.1, som er forældet og vil blive deaktiveret i fremtiden. Når disse protokoller er deaktiveret, vil brugere ikke længere have tilladelse til at indlæse dette websted. Serveren skal aktivere TLS 1.2 eller nyere.

Fortsæt til fr. MadWin (farlig)

Jeg tør ikke længere validere.
Har du denne besked?
Hvorfor denne besked?
Er det farligt?
Tak til jer alle for jeres svar.


henner1
15/03/2021 18:31:21

Info til jackie332:

For at gå til Bugs , skal du gå til hjælp og faq, så i det grå banner øverst er der: FAQ - Abonnementer - Bidrag - Indsend en artikel - Spor dine artikler - Nyhedstidslinje - Anmodning om funktioner - Rapporter en fejl - Forum - Kundeservice - Juridisk meddelelse.

Klik på rapporter en fejl.

Jeg håber, at disse oplysninger vil være nyttige for dig🙋

jackie332
12/03/2021 19:02:25

Det er her Bugs og hvordan gør vi det, for jeg har nogle på MASTERMOT!!!

webmaster
1629 
12/03/2021 16:28:19

Henner, kan du sende denne anmodning i Bugs , så rapporterer jeg oplysningerne live:

HENNER
25 
08/03/2021 17:48:34

Hej,
Jeg er ikke i tvivl om, at dine sider er sikre. Jeg har været registreret i mere end 10 år, så jeg har tillid. Problemet er, at siden fjernelsen af Flash forstår min antivirus ikke længere sikkerheden på dine websteder, og du ved hvorfor. Hvis du stadig har "spor" af Flash (jeg udtrykker mig, som jeg kan) genkender det dig ikke som et sikkert websted. I øjeblikket viser bjælken øverst på din adresse med rødt et Game Point Unsecured på MadWin permanent og med mellemrum på Wonderz derfor umuligt at klikke på hængelåsen, da der i Unsecured ikke er nogen hængelås. Problemet er at jeg finder dette problem på hver side jeg åbner på disse 2 sider og jeg må derfor acceptere "risikoen" på hver side... og tabe spillet. Jeg spiller ikke længere på MadWin men på Wonderz er det punktligt, så jeg taber et par kampe, som du kan se på min historie, men jeg har stadig fornøjelsen af at spille et par spil. Jeg forstår de vanskeligheder, du har med at opdatere alle spil efter fjernelse af Flash, men indtil Flash er fjernet fra dine websteder, vil vi altid have disse problemer med antivirus. Jeg kunne faktisk deaktivere min antivirus, mens jeg spiller på dine sider, men jeg tager risikoen for, at andre sider hacker mig. Forstår du min holdning?
Webmaster som du ved, har 90% af spillerne ingen computerfærdigheder, vi elsker dine sider, dine spil, svar os på disse problemer, giv os råd om, hvordan man får adgang til sider, der siges at være ubeskyttet af vores antivirus. Jeg regner med din professionalisme.
Mange tak for dit råd, bortset fra at fortælle os at deaktivere antivirus.

webmaster
1629 
08/03/2021 13:04:22

Hej henner1, Alle vores sider er sikre, men nogle browsere vil altid vise dig denne røde hængelås, fordi de registrerer, at vi stadig bruger Flash på nogle spil. Hvis du var i tvivl om, at vores sider ikke er sikre, så klik på hængelåsen, og du vil se, at vores sikkerhedscertifikat er opdateret Le web'

henner1
06/03/2021 17:49:43

Jeg klager ikke, jeg vil bare have information.
Tak rudy015 for dit svar. Men det er ikke løsningen. Hvis denne meddelelse vises, er der et problem, selv et mindre problem. Faktisk bruger jeg ikke online betaling på denne side så lille risiko, men jeg vil simpelthen gerne have en webmaster til at svare mig og fortælle mig hvorfor:
MadWin har denne besked siden fjernelsen af Flash: (Ikke sikker) i rødt i adresselinjen, mens denne side før var sikker
Hvorfor støder Wonderz nu også på dette problem punktligt omkring kl. 8 og nogle gange om eftermiddagen (i øjeblikket) i et par dage.
Hvorfor Zoovaley altid er sikker (lille hængelås).
Parametrene er ikke de samme på de 3 steder.
Jeg har faktisk en Ccleaner Pro-beskyttelse på min pc, som blokerer ved det mindste sikkerhedsproblem. Det er for at sikre min pc, at jeg betaler for denne beskyttelsestjeneste. Det er uheldigt, at webmasterne ikke ønsker at give information om dette problem og slette mine indlæg. At slette beskeder er ikke løsningen. Jeg er hverken aggressiv eller vulgær. Det kan kun være programopdateringer, der tager tid efter fjernelse af Flash, men lad dem sige det. Jeg kan ikke være den eneste person, der har dette problem?
tak skal du have


rudy015
25 
01/03/2021 23:53:59

du skal tilpasse de parametre, der understøttes af din browner, og dine problemer vil være ovre
rudy



DreamCentury brand logo
Gratis spil uden købsforpligtelser, gratis spil og gaver

© Copyright 1999-2024 - DreamCentury Entertainment - Alle rettigheder forbeholdes